lunes, 22 de octubre de 2007

Creuá 2007 en Contramina

Com ve sent habitual des de fa ja molts anys, la nostra Esquadra celebra el seu particular Creuá, i enguany va tindre lloc diumenge passat, dia 21 d'octubre, en el maset de Contramina (una vegada més, gràcies amic Botifarra).

El dissabte estàvem citats tots per a comprar i abaixar el menjar i la beguda a Contramina, però ens vam ajuntar només tres components. No obstant, l'endemà, curiosament, estaven tots. Bueno, no tots, perquè faltava Paco Crespo, convalescent de la seua recent operació i al que trobem molt a faltar.

Com l'any anterior va ser un èxit, enguany vam contractar novament a la Dolça Parranda, els nostres amics de Tibi, que ens van fer passar una vesprada memorable i meravellosa. Vam menjar, vam cantar, vam beure, vam ballar i vam tornar a menjar i a beure, mentres alguns seguien atents la carrera de la F1 (al final, el comentari era unànime: "Que li donen per sac a Hamilton").

Bé, ací he posat algunes fotos i més avall uns enllaços per a visualitzar vídeos de You Tube (si algú considera que els dec llevar, que m'ho diga).


Video 1: Brindis esmorzan.
Video 2: La paella de Pedro
Video 3: Arriba la nostra "Abanderá" perpetua
Video 4: Cantan i ballan amb "La Dolça Parranda"
Video 5: La Volta al maset de l'Abanderá

No hay comentarios:

Origen geográfico de las visitas al blog (a partir de la IP)

ip-location map zoom