domingo, 25 de abril de 2010

L'ESMORZAR D'ABRIL - (25-04-2010)


Alguns, uns pocs (5), per no anar directament a la casa de Carlos "Petit", hem quedat un poc abans i hem eixit des del Bar Pernales, on ens hem trobat i hem pres un café.

Hem decidit anar per "Els Hortes", la senda laburra que hi ha davall Sant Miquel fins a la finca Fernoveta. La pluja d'enguany ha fet que el camp, les hortes concretament, estiguen verds "que s'ixen".

Era enjorn i podíem sentir el silenci del camp i el refilar dels pardals. Hem anat fins a Fernoveta a veure la "almàssera" i la carrasca que hi ha junt amb l'era, i des d'allí a casa de Carlos.

Allí ens ha dit l'amfitrió que ens invitava a l'esmorzar perquè havia sigut el seu 50 aniversari, i ens ha retret que no li felicitàrem en el seu dia. Bueno és igual. Sempre tenim algun reprotxe, ara a banda de les dones, tenim els propis dels amics.

Hem disfrutat com sempre, els de sempre han jugat un "charly", encara que hui -potser perquè Paco tenia bateig de treball- no hi ha hagut discussions de rellevància.

Ha vingut amb nosaltres Amadeo, esperem que li haja agradat, li pique el cuquet i repetisca cada mes la cita amb l'esquadra.

Un salutació a tots i felicitats de part de tots a Carlos Petit en el seu 50 aniversari. Que l'any que ve, en el seu 51 aniversari, es repetisca l'ocasió i circumstàncies.

1 comentario:

Basseta dijo...

Jo ho he passat molt bé i espere que Carles, quan compleixi altres 50 anys més, ens torne a convidar.

Origen geográfico de las visitas al blog (a partir de la IP)

ip-location map zoom