domingo, 9 de mayo de 2010

DIA DEL AVIS 2010



Ja ha passat el dia de l'Avis, i com era d'esperar, ha sigut un dia intens, espectacular.
Comencem alguns de l'esquadra la nit d'abans, després de la processó de la pujada de la Mare de Déu a l'església, anant-nos a sopar als Pirates. Va fer una vesprada tempestuosa i tot feia presagiar que l'endemà la metereología seria semblant.

Els Almogàvers, amb puntualitat britànica, van despertar Ibi a les 7.00 h. amb les seues salves d'arcabusseria des del muntijol de Santa Llucïa. El dia de l'Avis dóna començament primerenc, molt enjorn en la concentració de la comparsa en el Bar Pernales, on va acudir la banda de música. Des d'allí, a les 8.00 h. passem per casa de Diana l' abanderá a arreplegar-la (estava radiant, dit siga de pas) i acompanyar-la fins a l'Ajuntament i d'allí a l'Església a la missa de les 9.00 h. A partir d'ací, tot el dia va transcórrer segons el guió marcat.

Boro (com ja és habitual), Pusa i José Juan enguany no ens van acompanyar, encara que Toni no va voler deixar de complir amb la seua tradicional invitació a vi, pastes i pastissos i encara que no ens va voler deixar la clau de sa casa, deixà l'encàrrec en Pastisseria Rico perquè anéssem atesos degudament mentres ell i Merce "passejaven" per Liverpool (o London, que ja no em recorde). Trobant-nos en eixa tertúlia, van arribar els components de l'Esquadra La Cagarnera, i van compartir amb nosaltres les pastes, el cava i el que allí quedava. Per cert coincidia amb el 50 aniversari de Manolo Picó.

Després tot, com he dit molt intens, vam veure el Concurs de Cabos (a estones) des de l'àtic que Pascualin ha posat a disposició de qui li vullga fer la visita. Baixada al soc a menjar, l'Entrá vespertina (que hem desfilat com a autèntics veterans), berenar en casa de Berna, processó i sopar en el Corralet.

Quant a la metereología, dir que encara que fresquet, va ser un dia agradable.

Salutacions i a esperar el dia de l'Avis 2011.

No hay comentarios:

Origen geográfico de las visitas al blog (a partir de la IP)

ip-location map zoom