domingo, 17 de octubre de 2010

CREUA ESQUADRA LA FALÇ 2010-2011



Un poc abans de les 10:00 han començat els preparatius per a l'esmorzar. Pepito i Raúl "L'Argentí" -que ja porta més de tres anys amb nosaltres-, han sigut els cuiners de l'esmorzar. Havía embotit -mai al gust de tots-, satgi, coca en tomaca, ensalaetes, formatget, han sigut els ingredients principals. Tot això regat amb cervesa bén fresqueta i unes botelletes de "El Coto".

Ah! Se m'oblidava, Claudio, que és assidu als passejos serrans, se la va jugar i ens va portar un bon manoll de timó, i s'ha "pegat" una olla de timó que lleva l'hipo. Vaja aroma i gustet que tenia. Res a veure amb els de "saquet" del Mercadona i semblants. Ha sigut el substitut perfecte a una cafetera que se'ns resistia fins que Claudio l'ha banyat en vinagre. De l'esglai ha començat a fer café del bo i quasi sense posar-li càrregues.

L'any passat encarregarem unes paelles i uns pollastres. Enguany, en solidaritat amb la resta de ciutadans (i amb nosaltres mateixos), el nostre President Sr. Botifarra, es va brindar a fer ell mateix la paella. Així que va consultar amb el totpoderós Sr. Google i, seguint les seues instruccions amb els ulls tancats, ens ha fet una paella per a llevar-se el barret ... i l'any que ve millor!.

Les dones, encantades, amb això de no fer elles el menjar, es queden satisfetes. Elles han portat els dolços per al café. Casolans alguns d'ells i altres de pastisseria, però tots molt bons.

Ja acabant la vesprada, hem arreplegat i ... fins a la pròxima!

No hay comentarios:

Origen geográfico de las visitas al blog (a partir de la IP)

ip-location map zoom