jueves, 3 de febrero de 2011

BODES DE PLATA DE RAUL I NORA I ESMORZAR DE GENER




Fa temps que no actualitzàvem el nostre blog d'Esquadra La Falç, però esta ocasió no es podia deixar passar; ara entendreu la raó.

El dia 17 de gener nostre bon amic Raúl i la seua esposa Nora van complir els 25 anys de casats. Els amics volíem celebrar amb ells una data tan especial, i al mateix temps la seua família i ells mateixos tenien la mateixa opinió (però amb major raó, clar). Això comportava uns preparatius i coordinació que impedia celebrar-ho un dia laborable com va ser el 17 de gener. Els nóvios van pensar que tot estaria preparat per al diumenge dia 30.

Total que decidim unir esforços i aprofitant que l'esquadra tenia eixe dia l'esmorzar mensual de gener, decidim esprémer el dia des del matí fins que aguantàrem.

Com estàvem escarmentats de l'últim esmorzar en Contramina, este ho va emparaular Botifarra en el Rte. Els Eres. Va demanar a Pepe i a Fran unes coquetes fregides com a part central de l'esmorzar i bon acompanyament. Estaven delicioses.

Havíem quedat a mig dia en el "Corralet dels Maseros" per a celebrar les bodes de plata de Nora i Raúl. Botifarra s'havia oferit als nóvios a fer un parell de paelles, que dita siga de pas, li van eixir genials.
Ens ajuntem allí al voltant de 70 persones que incloïen a la nostra Esquadra La Falç, als Amics de les Muntanyes -grup amb què ballen els protagonistes-, al grup Xorrant Sang -un altre grup amb què Raúl ix de senderisme dur- i per descomptat la seua família.

Va haver-hi bona menjar, bona beguda i després d'alçar-nos de la taula, ball sense parar fins a hora de tancament.

Des d'ací agraïm a Nora, Raúl i família el dia amb què ens van obsequiar, però sobretot, agraïm que ens feren partícips en una celebració tan especial per a qualsevol família.

No hay comentarios:

Origen geográfico de las visitas al blog (a partir de la IP)

ip-location map zoom