domingo, 29 de mayo de 2011

PAELLES PARQUE I ESMORZAR DE MAIG 2011






Este ha sigut un cap de setmana intens a nivell d'esquadra.
El dissabte els que no tenim l'agenda massa completa, o els que no precisem que ens pressionen massa, vam poder estar presents en la celebració del Dia de les Paelles en el Parque Derramador.
Com sabeu, és un acte que organitza la Federació de Comparses (la Comissió de Festes de tota la vida) en col·laboració amb les directives de les comparses. A la vista dels resultats pareix que unes directives "col·laboren" més que altres. La de la nostra comparsa "pareix" que més aïna poc.
Érem tres els components de La Falç (Botifarra, Basseta i Berna). En total érem uns 12 maseros aproximadament. Ja es pot mesurar l'èxit de convocatòria. Últimament ve sent el més habitual.
El diumenge, per a l'esmorzar mensual, tampoc va haver-hi molta més sort. Va ser convocat dins del termini i la forma escaient pel nostre Presi, insistit (igual que per al dia anterior) per sms per Berna, i resposta ingnorada. (Per la meua part, puc dir que no em vaig a esforçar més en estes convocatòries). Som majorets i qui tinga algun interés que pregunte.
Hem esmorzat magníficament en un paratge que només pel passeig, ja val la pena. Si a això sumem el compartir un parell d'hores amb els amics... ni la MásterCamps ho supera.
Deixem constància en el reportatge gràfic de les convicencies, que ha sigut realitzat per Basseta i per Berna conjuntament.

No hay comentarios:

Origen geográfico de las visitas al blog (a partir de la IP)

ip-location map zoom