domingo, 27 de febrero de 2011

27-02-2011 ESMORZAR DE FEBRER




Hui hem celebrat l'esmorzar del mes de febrer.
L'esquadra havia sigut convocada al camp de tir per a esmorzar allí. Després de diversos e-mail per a veure com acudíem, cada un ha fet el que li ha paregut, que en realitat és el millor de tot, perquè així ningú se sent obligat; a la nostra edat ja no se'ns pot obligar a fer el que no ens apetix.
Hi ha hagut qui ha anat passejant des del Pernales fins al Camp de Tir (Botifarra i Raúl), qui ha preferit anar en quac (Monti), qui ha donat un bon volta pujant fins a la cima d'la Canella i baixant per Serafins fins al punt de reunió (Claudio i Berna), altres en coxe (si no m'equivoque, Basseta, Pusa, Paquito Boti, Pedrito i Amadeo) i la resta, tenia altres activitats i no han vingut (Bor, Pepito, Paco, Xato, Xesús i Carlos Petit). El "cuñao" José Juan no sé dir si ha puxat de passeig o ha puxat en algún coxe, dons allí estava esmorzant, com "deu mana".
L'esmorzar ha sigut, com sempre, de variada i animada conversació i hem passat una bona matina. Costum sana esta d'ajuntar-nos, com a mínim, mensualment.
Una salutació.

4 comentarios:

Basseta dijo...

Comentava jo durant l'esmorzar que fa just 12 anys, l'esmorzar de La Falç va ser també en el Camp de Tir. Era l'endemà del naixement de la meua filla Isabel, que avui compleix 12 anys.

Basseta dijo...

Se m'oblidava ... les fotos molt xules Sento.

José Juan dijo...

Cuñao y... ¿yo qué? ya sé que estás mayor y lo de la política te tiene un poco despistao ya que si repasas las fotos veras que yo también estaba y he subido...
Te aguntas no te lo voy a decir.

Sento Berna dijo...

Tendrás que perdonarme, pero eso de las "listas" no lo llevo demasiado bien por lo visto...
Lo cierto es que estabas y lo rectifico "ipso facto"

Origen geográfico de las visitas al blog (a partir de la IP)

ip-location map zoom