miércoles, 29 de junio de 2011

ESMORZAR DE JUNY, A CASA DE MONTI




El diumenge 26 de juny celebràrem l'esmorzar mensual (ja sabeu, últim diumenge de mes). En esta ocasió vam estar a casa de Monti.
Cinc de nosaltres vam anar a peu, passejant... camí de La Devesa, La Fabriqueta, riu, Fonteta dels Capitans i a La Rambla.
La veritat és que eixirem sense pressa, però prou enjorn per a lo prop que estava la meta. Arribarem prompte i Monti ja ens tenia l'esmorzar preparat.
Va ser “arribar i besar el sant” com se sol dir. Després, els que se “van encantar” encara que fóra un poquet, van arribar ja començat l'àgape.
Va resultar ser un esmorzar “copiós” i no vam poder deixar de recordar a Botifarra i a Botifarra Jr. com va ser de penós el seu, i que prengueren nota i rectificaren.
En esta ocasió, a banda de Laura (la filla de l'amfitrió), vam tindre la visita d'Isabel (Basseta) que ja feia anys que no ens acompanyava en un esmorzar mensual.
Només assenyalar uns xicotets detalls: la pelicana que va fer Monti, tenia un toc diferent del que coneixíem, estava excel·lent; Botifarra, per la seua banda, va fer quatre barres de pa (quan dic va fer, és perquè les va fer), dos d'elles de pa blanc de tota la vida, i les altres dos fent la massa amb vi de Rioja en compte d'aigua. L'alcohol s'evapora en la cocció i el pa queda d'un color violeta; estava bo, però vam coincidir en que ens agraden ambdós coses per separat que després ja les mesclem nosaltres a soles. De totes maneres, s'agraïx el pa i la intenció, encara que ja li hem dit que el pròxim pa que paste que ho faça amb farina i gin-tonic (llima inclosa). A tot açò Pusa, que se sent culpable de no beure's tot el vi que té a casa, també va aportar unes botelletes de Yllera que allí van nàixer i allí van morir.
El temps acompanyava i després de l'esmorzar, uns al “Xarly” i altres a la “Xarraeta”; un grup i un altre anàvem refrescant amb “pediàtrics”.
No van estar Boro¿?, Carlos Petit (de guàrdia), Xesús Reig (un altre compromís), Juanjo (invitat en unes bodes de plata).
El que s'ha dit, l'esmorzar i l'ambient, espectacular.
Ah! Encara que estàvem advertits per a anar en banyador i donar-nos un capbussó en la piscina, pareix que el el nostre és mullar-nos només per dins i ningú va ser valent.

2 comentarios:

Basseta dijo...

Vaig ser testimoni del "charli" espectacular de Paco Crespo en la última partida, deixant a Pepito Arques balonet.

José Juan dijo...

Cuñao eres mi ídolo ¿Cómo has conseguido darle esa forma a las fotos?

Origen geográfico de las visitas al blog (a partir de la IP)

ip-location map zoom